biografie.

Dj Jean Jeansen is een gewaardeerde dj in het Amsterdamse clubleven. Als vast onderdeel van het populaire collectief Afrolosjes zet de jonge dj zichzelf en zijn Angolese roots op de muzikale kaart. Drukbezochte hiphop en r&b evenementen zoals Miracles , Single Ladies en Juice konden eerder al genieten van zijn muzikale hoogstandjes.

Buiten de clubavonden om heeft Dj Jean Jeansen het voorprogramma verzorgd van Nederlandse urban koning Adje , Nederlandse urban koningin I Am Aisha en de grote hip-hopster uit de V.S.: Tyga.

Als vaste dj van de populaire Nederlandse rapper CHO (' Misschien wel he' , ' Ik mis je' & ' Popalik' ) tourt Jean Jeansen in binnen- en buitenland. Het hoogtepunt in eigen land was het hoofdpodium op het uitverkochte Encore Festival 2016 die de Amsterdammers afsloten met een knal.

Deze tour heeft geleid tot maar liefst vier optredens in Suriname, waar eveneens de muzikale sporen werden achtergelaten. In november 2019 en januari 2020 heeft Jean Jeansen samen met CHO de Paradiso in Amsterdam twee keer laten uitverkopen! In 2021 werken CHO en Jean Jeansen aan een nieuw hoogtepunt, namelijk een uitverkochte show in de AFAS Live in Amsterdam.

Dj Jean Jeansen heeft op podia in verschillende landen ervaring opgedaan achter de draaitafels en is toe aan de volgende stap: het geven van een vaste vorm aan zijn solocarrière.

Na op een bruiloft- en verlovingsfeest in Parijs en België gedraaid te hebben, zijn voor Jean Jeansen nieuwe wegen opengeslagen.

De interesses liggen voornamelijk op bruiloften en verlovingsfeesten, waarbij de doelgroep voornamelijk gedefinieerd kan worden als jonge Afrikaanse diaspora’s uit Angola en de Democratische Republiek Congo. Uiteraard horen alle personen met Afrikaanse roots tot de doelgroep.

En als een van de hoofd DJ’s op zijn eigen Afrolosjes blijft Jean Jeansen zijn ster in het clubcircuit eveneens stijgen.